Frp og migranter

 

Søndag 7. juli 2019 – Jeg leser i søndagens Aftenposten.

 

Frp faller og faller på meningsmålingene,

noe som ikke er så merkelig, siden de kanskje er mest kjent for motstand mot bommer og innvandring. Eller er det noe mer de er mot?

Ja, jeg glemte jo Anders Langes slogan der han skrev at han var mot skatter og avgifter og offentlige inngrep.

 

Migranter fra Afrika

fortsetter å strømme mot Europa. Mange dør i Middelhavet, mens andre blir reddet og skipet i land til konsentrasjonsleirer, enten i Libya eller i Italia.

Alle vet jo at dette ikke kan fortsette. Noen vil stenge dem ute fra Middelhavet, noe som er ganske så umulig siden så mange vil hjelpe dem ut i havet for selv å tjene penger.

Kanskje Europa må gå over til å bruke «gulrøtter» for å få dem til å bli på det afrikanske kontinentet, for eksempel å skape arbeidsplasser til fordel for både Afrika og Europa.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s