Vi venter og venter og venter (torsdag, 7. september 2017)

Avventer reparasjon fra Veidekke:

I går fikk vi besøk av Nils Harald fra Veidekke. Han ville følge opp maleren som har reparert veggene etter at skyvedørene har blitt justert, og da fikk jeg også anledning til å purre på taket over terrassen og hullet i en av betonghellene. Så nå står også dette emnet på «avventende saker».

 

Avventer reparert laptop fra Elkjøp (saken fortsetter fra i går):

Etter å ha søkt på «Elkjøp klage» og «Elkjøp reklamasjon» fant jeg i dag fram til et telefonnummer i Storo i Oslo og kom fram til en lyttende person, og der fikk jeg et nytt svar:

«Hvis produktet du har kjøpt hos oss har vært til reparasjon for samme feil fire ganger uten at de har klart å reparere, har du krav på omstøting av kjøpet», mente han.

«Du kan ikke mene det. Laptopen har vært inn og ut hos dere siden i juni.», mente jeg, men han sa bare at slik er reglene.

«Men her ser jeg», sa han, «at verkstedet har søkt om omstøting av kjøpet, så da er det bare å vente, men her ser jeg også at de har fått den bestilte reservedelen, så da vet jeg ikke hva som skjer». Så ble det taust fra stemmen i telefonen, og etter et par minutter kom det: «Jeg skal be verkstedet om å ordne denne saken raskest mulig og sende rapport til Elkjøp i Sandefjord».

«Kan de ikke heller ringe meg direkte?», spurte jeg. Han nølte, men sa at han skulle prøve å ordne det, så hvis jeg ikke får svar, tar jeg meg en ny tur bort til Elkjøp på Pindsle i ettermiddag.

Det blir nok siste gangen vi kjøper laptop hos Elkjøp, men foreløpig har vi supportavtale som gjelder i tre år fremover.

 

Her i Mo Terrasse venter vi fortsatt på svar fra Inter Eiendom

om hva de har tenkt å gjøre med jordvarmen som de ikke har levert, og vi har betalt for, men de sto jo fram i Sandefjords Blad for en ukes tid siden der de fortalte at de aldri har tjent så godt på et prosjekt som her på Mo, så da har de i alle fall råd til å levere det vi har betalt for.

 

Nå får jeg fornyet reseptene mine, og saken fjernes fra «avventende saker».

Når det gjelder mine medisiner så har jeg nå fått svar fra telefonmottaket hos legen. Selv om min fastlege ikke er til stede vil en annen lege skrive ut nye resepter. «Selv om spesialistlegen er den som har ordinert disse medisinene, så er det fastlegen din som er ansvarlig for å fornye reseptene», fortalte den hyggelige damen på legekontoret. «Du kan hente medisinene på valgfritt apotek i ettermiddag», la hun til.

 

Valgkampen går som vanlig sin gang,

og jeg har skrevet før at jeg gleder meg til at den er ferdig. Mandag avgir jeg min stemme, og da har jeg gjort mitt. Deretter er det politikerne som må avklare hvem som skal styre sammen i neste fire års periode.

Jeg leser og hører til stadighet spekulasjoner om hvem som ligger an til å vinne, fru Solberg eller Støre, men det er da vel ikke sånn. Jeg stemmer for eksempel på et parti og deres program og ikke på den enkelte partileder. Lederen kan da ikke dra lasset alene eller bestemme alene. Det ser vi i alle fall på hvordan Fremskrittspartiets ministere opererer uavhengig av det statsministeren bestemmer og står for. Dette er en av de tingene jeg håper de får orden på, uansett hvilken gruppering som skal styre i neste periode.

Jeg for min del har sjekket med valgomatene til avisene og tv-stasjonene og vet at jeg stemmer på det partiet som jeg er mest enig med og gleder meg til å benytte meg av min rett til å bestemme.

Godt valg!

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s