Folk vil ha forandringer (fredag 14.juni 2024)

fredag 14. juni 2024

Tolv grader og overskyet vær, så da blir det strykedag av klær. Tror jeg. Men først tar jeg en tur ned til apoteket for å kjøpe medisinene mine. Blodtrykks- og astma-medisiner.


Selv om det går stadig bedre

med landet vårt, ser det ut til at det går mot en høyreorientert regjering ved kommende valg. Hvorfor? Kanskje det er så enkelt at folk stadig vil ha forandring. For meg er forskjellen mellom grupperingene ganske enkel. Den ene satser på fellesskapet, mens den andre satser på individene og håper at det ordner seg på den måten.

Det går bedre med landet enn partiet – Ytring (nrk.no)


Jacob Ingebrigtsen

gjorde det helt store i Roma, takket være en tøff oppbygging under ledelse av faren sin. Når han nå lykkes stort, burde han kanskje sende noen takke-tanker til faren sin. Sånn ser mange på det, men det ligger nok andre ting bak? Ting vi ikke vet noe om.


Minner:

Politikerne hamrer løs på hverandre (6. oktober 2012) | vestfoldingen


Dagens bilder:

Turen går mot apoteket
Dette er naturlige treform
Mens dette er strykejernformet på toppen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i dagen i dag og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar