Gårsdagens bilder fra spaser-runden.

Sett fra terrassen vår
Nabogården som skal bebygges.
Temperaturen var ikke så verst
Her har vi hatt besøk.
Noen blomster står fortsatt
Der kommer jammen Inger Johanne, min kone.
Mosserød
En liten detalj
Veikantblomster
Godt at den ikke var svart
Mokollen.

Flinke med blomster, vår nabo.

Til slutt vår jordskokk som fortsatt blomstrer
Også en slags dekor.

Hilsen

https://vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Gårsdagens bilder fra spaser-runden.

  1. ivar fitje sier:

    Flotte bilder som gir gode minner fra min oppvekst på Nøtterøy!!  Har fortsatt en bror som bor på Vallers etter å ha vært bonde i Strengsdal hele sitt liv, en «italiensk» søster med flott sommerbolig på Fjærholmen og en søster i Sandefjord.  Jeg er med 77 yngstemann og har med kone fra Bergen vært utenlandsbosatt, i elleve land, siden 1971!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s