I går gikk den britiske dronningen bort.

I går gikk den britiske dronningen bort.

For britene blir det en overgang, men en overgang som de forventet at ville skje i nær fremtid.

Her i Sandefjord

har vi fått en ny dag som værmessig ligner på gårsdagen, så det blir en gå-runde i dag også. Alt for å forbedre pusteorganet mitt.

Våre hjemlige nyhetsmedier

fortsetter å prate om den amerikanske Verrett som kongefamilien har fått i fanget som et problem, og noen har allerede antydet at paret bør ta en britisk variant. Prinsessen har jo tidligere antydet at det er aktuelt å flytte til USA, så det blir kanskje resultatet.

Industridød

er et ord som stadig dukker opp i forskjellige medier. I Norge der bedriftene går i hundre. Og hva så? Betyr det arbeidsledighet? Eller betyr det at vi går mot «normale tider» der bedrifter som trenger nye medarbeidere, får normal tilgang på søkere?

Noen vil

at vi skal beholde strømmen vår for oss selv. Men da må vi også akseptere at andre land også vil si noe lignende. Men da blir vi det jeg kaller stadig mer «trangviksk». Norge for nordmenn og norske produkter for oss selv. Noe som sikkert vil fungere, fordi vi har oljemilliarder på bok.

Støres strømutspill vekker oppsikt: – Illojalt mot et hvert ansvar (msn.com)

Og mennesker dør i Ukraina,

fordi de forsvarer seg mot en aggressiv hersker i et av våre naboland. Pakistans befolkning drukner i vann, men det er langt fra Norge, er det lett å tenke.

Hilsen https://vestfoldingen.com

Unge år til sjøs

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s