Ska’ ha, ska’ ha, ska’ ha.

«Ska’ ha, ska’ ha, ska’ ha»,

hører vi igjen og igjen, i disse krisetider der strøm har blitt en mangelvare. Og når noe blir en mangelvare kommer økende priser, noe som skremmer oss nordmenn som har vært vant med lave energipriser.

Regjeringen har kommet med støtte som reduserer strømregningene våre, og da vil noen ha mer, noe som også er normalt.

Og nå er det hytteeierne, eller eierne av fritidsboligene i fjellet som vil ha strømstøtte.

  • «Uff. Og hva med boblebadet», leser jeg at noen spør i et intervju med Aftenposten.

Og da går det vel ikke lenge før campingvogn-eierne også vil ha støtte, og hvorfor ikke, slik en kommentator skriver. Og hva da med bobilene?

Ennå er det tydeligvis noen som ikke har forstått at det er krig i Europa, og at alt dreier seg om andre ting enn bekvemmeligheter i fritidsboliger.

Har vi virkelig blitt så «trangviksk» i Norge? At oljemilliardene våre har gjort oss så bortskjemte at vi kun har fokus på «mitt og mitt og mitt».

Og nå i kveld hører vi at Putin ikke har tenkt å åpne gasskranene igjen, ikke før Vesten gjør noe med sanksjonene mot Russland.

Og hva gjør NATO da?

Kan NATO la Putin herse med Ukraina og Vesten, slik han har vennet seg til å gjøre? Men det er en annen historie.

Ha en god dag der du er.

Hilsen https://vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s