Bekymringer, bekymringer og bekymringer.

torsdag 18. august 2022

Bekymringer.

Det er mye å bekymre oss over for tiden. Hvis vi lar disse følelsene slippe til. Selv hotellkonge Stordalen slapp disse bekymringsfølelsene til for et par år siden. Og vi er vel ikke noe bedre.

For de fleste av oss som er pensjonister, går vel det meste rundt, men for yngre mennesker, og spesielt eneforsørgere, blir nok tidene stadig hardere økonomisk. Så de blir nok nødt til å strupe inn forbruket sitt.

De personlige utgiftene øker, strømmen, drivstoff til kjøretøy, maten og ikke minst rentenivået øker. Og fortsetter å øke, hvis vi skal tro Norges Bank.

Ny dobbel renteheving fra Norges Bank – E24

Og nå forsøker regjeringen å finne en måte å redusere utgiftene til strømforbruket på. For hvem?

Vi hører at de vil fokusere på bedriftene, men nå er det jo sånn at veldig mange bedrifter «går i hundre» og har problemer med å skaffe seg nok medarbeidere. Og eierne gjør gode penger, så da bør de vel selv klare utgiftene sine?

NHO har uttalt at den økonomiske hjelpen derfor bør organiseres sånn at bedrifter som har problemer med utgiftene til strøm, må søke om denne. Dermed får vi et problem med arbeidskraft til å behandle disse søknadene, og det er vel slike utgifter regjeringen også vil unngå.

Hilsen

https://vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s