Hvalrossen Freya er død.

mandag 15. august 2022

Hvalrossen Freya.

Jeg er for dyrevern og bærer ut selv edderkopper og tordivler som har forvillet seg inn i hos oss. Men når ville dyr som kan gjøre skade på mennesker, trekker inn i områder der mennesker holder til, ja da må menneskene beskyttes.

Jeg har også tenkt en del på denne hvalrossen, og hvorfor den trekker inn i områder det mange mennesker oppholder seg. Hadde den vært reservert overfor mennesker, er det mange skjær og holmen utaskjærs som er mer egnet. Selene gjør det.

Noen har påpekt hvalrossens interesse for stillehavsøsters som delikatesse. Det forstår jeg, og dette kan jo gi en forklaring. Men uansett, menneskene går foran i menneskenes områder. Derfor er det viktig at vi ikke okkuperer alle steder der ville dyr trives.

Hvalrossen Freya er avlivet – NRK Norge – Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet

Og diskusjoner rundt strømmen fortsetter.

Kjære Bjørnar Skjæran. Vi er ett land, og det burde være en selvfølge at vi oppfører oss som det. Derfor burde det også være en selvfølge at vi sørger for at alle deler i landet nyter godt av strømmen som produseres i hele landet. At det derfor skal være overflod av strøm i nord og altfor lite i sør, låter ikke godt i mine ører.

Eller som du sier, det skal være en reserve som skal nyttes til ny industri i nord. Ny industri som ennå ikke er planlagt.

Det virker også merkelig for meg, at det skal være lettere å transportere strøm fra nord i Norge til Sverige enn innenlands i Norge.

Bjørnar Skjæran: Uaktuelt med overføring av strøm fra nord til sør | ABC Nyheter

Hilsen

https://vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s