Statsministeren vår viste seg som en ekte statsminister.

fredag 19. august 2022

Partilederdebatten i Arendal

er over, og statsministeren viste seg som en tydelig statsminister i Norge. Han presiserte at vi er en del av Europa og står sammen med vår verdensdel når vi som nå har en energikrise på grunn av Russlands stenging av gassen til Mellom-Europa. Denne statsministeren vil jeg ha mer av.

Listhaug viste seg fra sin mest «trangvikske» side, og Solberg viste at hun er ganske enig med Støre. De andre var som forventet, bortsett fra Une fra MDG som takket for seg som partileder. Men hun fortsetter som stortingsrepresentant, og det er bra.

Her i Sandefjord

falt temperaturen «bums» til tretten grader nå klokka åtte på morgenen, men vi har sol fra en nesten skyfri himmel, så det blir nok varmere utover dagen.

Helsa her i heimen

blir sakte bedre. Vi sliter fortsatt med ettervirkningene fra coronaen, men ikke så mye som tidligere. Snart går turen til Kreta for en uke med hele kjernefamilien for en uke, og tre uker senere går turen til Gran Canaria for et to-måneders opphold.

Veps til bry.

Og til slutt en oppskrift på hvordan bli kvitt veps når disse flyvende insektene overtar huset. En bolle med vann, sukker og gjær gjorde underverker hos Carolina i Tromsdalen. Du kan lese mer her:

Bolig, Nyheter | Huset til Carolina var fullt av veps. Så fant hun en oppskrift på nettet (sb.no)

Hilsen

https://vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s