Akkurat nå får vi i Sør-Norge strøm fra Europa.

«Fargen er rød, akkurat som du»,

sa en venn til meg, og jeg begynte umiddelbart å tenke. Politikk er jo ikke statisk, tenkte jeg. For det første forandrer politikken seg, og de som styrer det enkelte partiet, forandrer seg også, akkurat som folk flest.

Jeg er nok sosialdemokrat og partiets rose er rød, så det er vel riktig det vennen min sa. At fargen hefter seg ved meg. Dessuten er rødt en ganske pen farge.

I tillegg er jeg europeer og mener at det er riktig å være lojal og delevillig med kontinentet som vi tilhører.

Regjeringen vår består av to partier. Det ene er lojal til Europa, mens det andre er mest opptatt av det nasjonale, og er det jeg kaller et særinteresseparti. Ikke så merkelig, siden det siste oppsto som et bondeparti.

Jeg er for at vi skal dele godene våre med de andre europeiske landene. Da tenker jeg på det veldig mange er opptatt av i disse dager. Strøm.

Akkurat i dag går strømmen begge veier. Til oss i Sør-Norge. Vi får strøm fra Europa når vi ikke kan produsere nok, noe som gir oss sikkerhet for at vi ikke raker opp.

Ganske fint, synes jeg.

Hilsen

https://vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s