Corona, Archerspelet, hvalrossen Freya og strømsparing.

fredag 12. august 2022

Vi har ikke blitt kvitt disse corona-virusene.

Men det verste, synes jeg, er at etter at testene viste at vi var virusfrie den femtende juni, må vi fortsatt hanskes med ettervirkningene. Og for Inger Johanne og meg har disse vært verst. Hun er sliten, mens jeg i tillegg har problemer med lungene som fyller seg med guffe, og dette må opp og ut, mente legen. Hvis ikke, så har det lett for å utvikle seg til lungebetennelse.

– Mange blir syke allerede dagen etter at de blir smittet av koronaviruset – NRK Norge – Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet

Men i kveld

skal vi på Archer-spelet i Larvik sammen med venner og gleder oss til det.

Archerspelet 2022 – Bølgen (bolgenkulturhus.no)

Og så er det hvalrossen Freya.

For meg ser det ut som om hvalrossen søker kontakt med mennesker. Hvis den ikke ønsker kontakt, ville den vel kravle seg opp på ett eller flere av de mange skjæra i Oslofjorden.

Jeg ser jo at det er mange holdninger til hvordan vi skal hanskes med ville dyr, men det har vel utviklet seg til en standard der ville dyr som jager vekk mennesker, må flyttes eller avlives.

Og til slutt litt om strømmen.

Nå har vi fått beskjed om å spare strøm. Men samtidig vil myndighetene at vi skal gå over til batteribil som må lades med strøm fra nettet der vi helst ikke skal ta ut strøm. Det er ikke så enkelt å forstå dette, men allikevel må vi spare strøm.

Dette betyr at de som har batteribil eller el-bil må kjøre minst mulig, mens de som har hybrid kan bruke bremsene til å lade opp batteriet, så dette er vel å foretrekke. Men så har vi dette med klimaet da. Hmmm!

Hilsen

https://vestfoldingen.com’

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s