Mobbe-Jensen i fri dressur.

I dag kom den skarpere temperaturen, skarpere enn før. Tre grader viste måleren da jeg sto opp. Men sola kom litt etterpå, og dermed ble det levelig.

Dagens store nyhet

er vel at det blir litt konkurranse under Frps landsmøte. Gamle Karl I. Hagen vil ikke gi seg, så vi får se om det er han som overtar klubba.

For øvrig var lederens tale på landsmøtet av samme typen som Donald Trump kjører under sine tette valgmøter. Her kom kallenavnene i hauger.

Jeg vet at mange av hennes tilhengere elsker slike kallenavn som vi kjenner igjen fra mobberne i barneskolen.

I dag

skal vi ned til byen, til messe nederst i Museumsgata, der en bekjent av Inger Johanne selger sine egenproduserte varer. Deretter kommer han hjem til oss til suppe før han returnerer til der han bor.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s