Nei, kjære Siv Jensen, dette blir bare flaut.

Nei, kjære Siv Jensen, dette blir bare flaut.

Lørdag 17. oktober 2020.

Jeg sitter og ser på at Siv Jensen holder sin landsmøtetale. Det er jo rene Trump-talen der alle andre har skylda, mens hennes parti har løsningene, slik de alltid har gjort.

Men, var det ikke hun som var finansminister i dagens regjering?

Og nå hoverer hun over alt det gale hennes egen regjering står bak. Der hun selv var finansminister, der partiet hadde samferdselsministeren, og brukte så mye penger at dagens samferdselsminister er nødt til å spare inn. Slik at blant annet Vestfoldbanens dobbeltlinjer må skrinlegges.

Nei, kjære Siv Jensen, dette blir bare flaut. Dere står bak mye tull som dagens regjering sliter med å gjennomføre.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s