Mary Queen of Scots

 

Tirsdag 21. mai 2019

 

Mary Queen of Scots.

Dagfilmvisning på Hjertnes i dag klokka ti over tolv. Mens sola var som varmest krøp vi inn i kinosalen, og det var verdt det, selv om vi er glade i varme og sol. Og regndråpene som egentlig skulle komme mye senere, møtte oss på veien hjem. De var ikke mange og forsvant etter hvert ganske raskt, så vi ble ikke spesielt våte.

 

Formiddagskino.

Den filmansvarlige fortalte at det er formiddagskino hver tirsdag og torsdag med litt lavere pris og litt lavere lyd, noe som burde være attraktivt for oss som har passert har passert sekstisju. Vi kommer til å følge med hvilke filmer som vises disse formiddagene framover.

2019 05 21 - Mary Queen of Scots

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s