Dagens kommentarer til det jeg leser og hører.

 

Onsdag 22. mai 2019

 

Prinsessen og Sjamanen

opptrer i kveld på Edderkoppen Teater, Leif Justers revyteater. Så da vet vi det, alt er ren komedie eller show, og det bør de vel få lov til. Kanskje det er oss som setter prinsessetittelen høyere enn det hun gjør.

 

Oppdrettslaksen

dør i sine merder, hører vi og leser vi. De drepes av alger i havet rundt og påvirker havet negativt. Hvorfor ikke bygge opp anleggene på land? Det har blitt nevnt før, men derfra til å begynne forsøk, er det tydeligvis lang vei.

 

Det som skjer kommer sjelden alene.

Tøyvaskemaskinen, den helt nye Asko-maskinen vår, ga en uventet beskjed i dag. Feil nummer tre, var beskjeden i displayet, og dermed må det service til.

Noen timer før ga tv’en også en ny beskjed. Opptakslageret var fullt. Fullt av hva? Da jeg undersøkte, fikk jeg beskjed om at den tok opp programmer kontinuerlig, uten å stanse. Dermed ble det raskt fullt.

Sandefjord Bredbånd var som vanlig raskt ute med en forklaring. Harddisken i modemet må skiftes. Mekanisk løsning er lik en dårlig løsning, fikk jeg beskjed om. Derfor har vi gått vekk fra den løsningen, sa mannen bak disken hos Sandefjord Bredbånd, men siden du har det abonnementet som du har, må du beholde den løsningen du har. Dette er den tredje gangen på to og et halvt år, svarte jeg. Hva kan jeg forvente fremover? Jeg fikk svaret: «En dyrere løsning».

 

Samferdselsministeren fra Frp

sier nei til flere bommer, og sier da vel også nei til mer veiutbygging? I alle fall når det gjelder de såkalte bypakkene. Da blir det vel mindre veiutbygging fra Frp-ministeren framover. Dette kommer selvfølgelig nå før valget og kan kun kalles «valgkamp». Etterpå ser vi vel at antall bommer øker på nytt eller tenker de allerede på stortingsvalget om to år?

2019 05 22 - prinsessen og sjamanen

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s