CRP på tjueseks (fredag, 22.mars 2019)

Fredag 22. mars 2019

CRP på 26. Målt i dag. Det er noe annet enn tohundre og seksti for få dager siden, men jeg er fortsatt slapp og sliter med pusten. Allikevel, i dag skar vi opp ni kilo roastbiff som skal inntas på navnedagen til Sol Angelica i morgen.

Akkurat nå har vi elektriker på besøk. Solskjermingen skal kobles til.

«Se her». Det er elektrikeren som stikker hodet inn. «Denne må skiftes». Han rekker fram handa der det ligger en demontert veggkontakt. «Den passer ikke. Dessuten er den litt brent. Heller ikke Nemko-godkjent. Vi kaller det ofte jallajalla-kontakter. Kan kjøpes på Biltema».

«Uffda», svarer jeg, «Det er kun Bravida som har montert ting her i leiligheten».

«De har vel ikke visst om hva de monterte kanskje», mener elektrikeren. «Produktene er i alle fall ikke Nemko-godkjent».

«Jeg sjekker med styret i morgen», tenker jeg med meg selv.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s