Magesmerter (lørdag 16.mars 2019)

Lørdag 16. mars 2019

Fy søren. Magesmerter er ikke bare enkelt. I nærmere en uke har jeg hatt alt fra kvalme til mageknip bare på grunn av bivirkninger fra medisiner som skulle lette smertene i håndleddet. For et par dager siden var jeg hos legen og kvittet meg med disse medisinene som har sånne bivirkninger. Igjen ble jeg sittende med mageproblemene. Alt uten at fastlegen fant noen løsning på håndleddsmertene.

Jeg står helt fast, sa hun, men jeg sender henvisning til ortopedisk avdeling på SIV, så kanskje de tar deg inn for vurdering siden en av skruene som holder metallplata på plass er i ferd med å skru seg ut. Kanskje det er en årsak til smertene?

I natt har det igjen blitt lite søvn. Nå på morgenen har jeg spist to kjeks, men magen tåler det dårlig. Den svarer med å sette i gang med skikkelig mageknip.

Evard Hoems «Liv Andre Har Levd» har gitt meg litt trøst. Disse utvandrerne hadde det mye verre. Om en stund er jeg forhåpentligvis bedre, men utvanderne måtte bare leve det livet de hadde valgt, for det å returnere til Norge ga dem ikke spesielt mye bedre muligheter, for her hjemme i Norge var det ikke særlig mye bedre.

I morgen skulle jeg egentlig til Oslo for å passe Sol Angelica, men det må jeg nok legge på hylla, så Inger Johanne kjører vel inn alene. Dumt, men å sitte der inne trøtt og med magevondt, er bare dumt.

Ny dagen der du er.

2019 03 16 - Liv Andre Har Levd

 

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s