En hel dag her i Gran Canaria Sur (mandag, 6. mars 2017)

Mandag, 6. mars 2017 – En hel dag.

En heftig dag er nesten over. Vi ble vekket av våre liflige vekkerur, dusjet og startet med frokost og quizen fra Sandefjords Blad og Aftenposten før vi la i vei langs carreteraen mot San Agustin og Den Skandinaviske Klubben der vi klokka ni satt som tente lys for å ta imot «nuestra profesor en español» som var klar til å lede oss inn til forståelsen av de spanske verbenes forskjellige casus.

Vi er ikke mange, noe som er svært gunstig for oss fem på øverste trinn. Vi føler oss selvfølgelig som de utvalgte eldste som har kommet oss opp til lærebok nummer tre, selv om Inger Johanne og jeg har jukset oss litt frem siden vi har hoppet over flere kapitler, mens vi var hjemme i høst og i januar, men jeg må tilstå at det straffer seg, siden bakgrunnskunnskapen ikke er der den burde.

Klokka elleve inntok vi lunsjen på egen balkong før vi skilte lag. Inger Johanne gikk til en av San Fernandos eminente fotpleiere, mens jeg tok veien langs sanddynene til Faro de Mas Palomas, lunsj utenfor toalettene og deretter retur tilbake til leiligheten vår der Inger Johanne var klar for en tur ned til bassenget for avkjøling og avstøving av kroppene våre.

Nå har det blitt kveld, og vi sitter og venter på besøk. Sofia og ei venninne kommer for å nyte sydentilværelsen her hos oss i en hel uke.

Og det var det for i dag. Nå skal vi slappe av med en bok eller en film. «Es depende».

Hilsen Terje

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s