Lærer’n forsov seg i dag (mandag, 20. februar 2017)

Mandag, 20. februar 2017

I dag gikk vi glipp av dagens spanskleksjon. Lærer’n hadde forsovet seg.

Uff, uff, men vi har mye å ta igjen, siden vi var hjemme i høst og ordnet med flytting og i januar og ordnet med bisettelsen av tante Solveig, så vi bruker dagene til å gå gjennom det vi ikke fikk med oss da. Dessuten har vi privatleksjon i spansk konversasjon til fredag, så det surrer i hodet av alt som er nytt. Jeg merker at jeg ikke er i skolealder lenger.

I kveld har vi invitert den trivelige familien Damman på hjemmelaget mat på balkongen, og maten skal både kjøpes inn og lages, så slik går nok dagen i dag også.

Vi følger fortsatt med i ting og tang der hjemme, både at båten til Anders Jahre har kommet tilbake til Sandefjord og at ministeren som er ansvarlig for utkastelse forteller om hvor mange hun har kastet ut. Ti tusen kriminelle, sier hun. Det var da mange, tenker jeg. Over to tusen bare i fjor? Hva slags kriminelle er de utkastede da? Og er ikke tittelen hennes innvandrings- og integreringsminister? Ikke utkastelsesminister? Eller? Vi hører jo mest om utkastelse og lite om integrering? Ja, ja, nå er det kanskje ikke lenge før hun skal hjem og få barn og komme tilbake som en nybakt mor med masse myke tanker. I mellomtiden er Sandberg der og får pause mellom alle fiskeslagene.

Her på Gran Canaria er det som før. Vi leser om den voldsomme økningen i antall turister, men her i Playa del Inglés merker vi ikke så mye til det «trøkket». Det er nok flere i turistgettoene.

Været er også som normalt. Seksten grader var det i dag tidlig, så jeg tok på meg en fleecejakke da vi spiste frokost på balkongen klokken kvart på åtte i dag tidlig, før vi gikk til San Agustin for å lære mer spansk, en spansktime som det ikke ble noe av.

Og det var det her fra balkongen vår i Playa del Inglés.

Ha en umålelig fin dag der du er.

Hilsen Terje

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s