Influensavaksinen er satt (onsdag, 19. oktober 2016)

I natt skal den siste debatten mellom presidentkandidatene i USA gjennomføres. De fleste tror lite på at Trump har noen mulighet til å vinne denne debatten og i hvert fall ikke valget, men at han kan spre mye negativt grums, er ganske sikkert.

Her hjemme kjempes det også, men med sikrede våpen. I USA vet de aldri hva som kan skje, spesielt fra Trumps side, mens vi her hjemme som regel vet hva de forskjellige partiene kommer med, noe de fleste av oss er svært glade for.

Her i Hekkeløpveien har jeg jobbet med å få lastet ned Aftenposten i fullformat, uten resultat. Aftenposten har strukket hendene i været og sier at de ikke forstår. De har sendt problemet videre til sin IT-avdeling, og jeg sier opp abonnementet foreløpig.

Astmabronkitten min gir seg ikke, men det har ennå ikke utviklet seg til lungebetennelse, så da lot vi oss begge, både Inger Johanne og jeg, vaksinere mot influensa i dag. «Vaksinesetteren» var en blid og lattermild dame, så vi merket lite til stikket. Deretter besøkte vi mor og avsluttet utedagen med å handle inn ukens mat på OBS.

Therese Johaug fikk sin dom i dag. To måneders utestengelse, og vi skjønner lite av det som har blitt sagt og ment. Vi får bare vente og se. Northug reiste seg jo raskt etter sine feilsteg, og vi håper at både Johaug og Sundby gjør det samme. Problemer vil de sikkert møte, men vi som følger med og lar oss underholde, glemmer ofte veldig raskt det negative hvis sportsresultatene kommer, og det gjør de sikkert.

Så da er det bare å vente på de som skjer.

Ha en fin dag, alle sammen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s