Attenåringer bør få tilgang til brennevin, mener Frp (torsdag, 20. oktober 2016)

Flytteforberedelser en fulltidsjobb. Hvordan i all verden klarer de som er i full jobb det samme? Kan det ha noe med alder å gjøre? En seksjon med drikkeglass og boller i glass og porselen ble til tre flytteesker propp fulle. Får vi plass til alt dette i leiligheten vår? Tiden vil vise. Bildene viser tom seksjon og fulle flytteesker.

Men først i dag avtalte vi levering av hvitevarer fra Skovsen og det samme fra Møbelringen. Alt til leiligheten i Mo Terrasse. I tillegg måtte jeg krype til korset og be om datahjelp fra Elkjøp. Nedlasting av Aftenposten ved bruk av SPID fungerer ennå ikke, og i morgen har jeg avtale med servicedisken til Elkjøp. Da fikser vel de det. Håper jeg.

I dag hørte jeg på radioen at Frp ivrer for et nytt frihetsgjennombrudd. De over atten år, hørte jeg, bør kunne ta en cognac til kaffen uten å bryte norsk lov. Det betyr også at disse ungdommene bør kunne kjøpe det de vil av brennevin. De kan jo kjøpe både øl og vin, så hvorfor ikke, ivret Frp-stemmen i radioen. Dette skremmer. Vi har sikkert alle opplevd hvordan brennevin kan virke, når vi ikke har full kontroll med hvor mye vi forsyner oss med. Dette partiet forundrer meg stadig over hva de fokuserer på som viktige saker.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s