Siden du er så gammal, så holder nok denne honnørkvaliteten (lørdag, 22. oktober 2016)

Da er Avensis’en utstyrt med nye vinterdekk, de nest beste fra Nokia sa han på Vianor. De hadde en variant som var bedre, sa han, men siden jeg så ut som en forsiktig kar, burde de nest beste være gode nok for meg. Jeg undrer meg på om det kunne ha noe med alderen å gjøre? Kanskje han like godt kunne si at «siden du er så gammal, så holder nok denne honnørkvaliteten».

Mens bilen var på dekkverkstedet, ble det flotte klippebordet i kjeller’n hentet av en islandsk glasskunstner bosatt i Stokke. Hun kom med mannen sin, og siden de var islandske, nevnte Inger Johanne på at morfar kom fra Island, og dermed fikk de med seg en kopi av morfars norske statsborgerbrev. Et av deres familiemedlemmer på Island er interessert i slektsforskning og siden de fleste på øya er i slekt, så kan det hende de finner en slektslinje, mente de.

Nå er mesteparten av løsøre i vinterhaven pakket ned. Inger Johanne har stått på som bare det, jeg likeså, og samarbeid gir resultater. Garasjeboden begynner å bli full av pappesker som skal videre til en lagerbod et eller annet sted.

Sofia er nå i hus, rekene likeså og farmor skal øyeblikkelig hentes til et hyggelig samvær med sitt barnebarn og oss. Så til slutt ønsker jeg deg også en fin fredagskveld.

Dette ble skrevet i går, og i dag vil Sofia ut på tur, og det gjør kanskje du også?

Ha en fin dag.

2016-10-21-klippebordet-2

Her går klippebordet ut av går’n.

2016-10-21-klippebordet-2

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s