Det store skrivebordet med plass til to har vi lagt ut til salg (søndag, 23. oktober 2016).

Nedpakkingen fortsetter, og i morgen kjører vi det meste av det vi har pakket i esker til

2016-10-20-nedpakking-2

Fulle esker

lagerboden som vi har leid. Jeg føler at dette aldri tar slutt, men det er nok bare følelsen. Det store skrivebordet med plass til to har vi lagt ut til salg på www.finn.no og en lokal variant. Vår prisantydning er høystbydende over ett hundre kroner, og én har allerede budt dette beløpet, men vi håper jo på et noe høyere beløp. Se http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=84744129&ref=ads&myad=84744129.

Så til det som skjer utenfor vårt eget stuevindu. Jeg tror at vi kanskje, når vi om noen år ser tilbake på året 2016, så vil vi huske dette året som året der det skjedde, det vi aldri trodde ville skje.

I USA har vi fått en annerledes republikansk presidentkandidat som har feid alle de andre republikanske kandidatene til side. Vi som sitter her i ryddige Norge er forbauset over at over førti prosent av alle amerikanere støtter en slik type. Men så hører vi at to fremtredende Frp-politikere gjør det samme. Da puster jeg dypt og tenker at det partiet samler mange meninger. Se http://www.aftenposten.no/norge/politikk/Ulf-Leirstein-er-den-eneste-norske-topp-politikeren-som-apent-stotter-Donald-Trump-602161b.html.

Og i forgårs stilte en politiker fra det samme partiet i Oslo opp på TV og kritiserte Røde Kors for at de ber om penger på TV-aksjonen når de har penger på bok. Alle vet vel at Røde Kors bør ha mye penger i reserve slik at de kan trå til når det skjer store og akutte kriser verden over. Så hvorfor går han ut slik like før innsamlingsdagen? Sabotasje kaller jeg slikt. Se https://www.nrk.no/norge/steinrik-organisasjon-med-ny-innsamlingsaksjon-1.13187298

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s