Testamentet av John Grisham (lørdag, 29. oktober 2016)

Boken er absolutt verdt å lese.  Jeg ga den terningskast fem.testamentet-av-john-grisham

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Troy Phelan er en av de rikeste mennene i USA, og arvingene hans flokker seg rundt ham mens de venter på at han skal dø. Da testamentet blir lest opp, viser det seg at Phelan har klart å overraske alle. Det blir advokaten Nate O’Riley som må forsøke å holde styr på de griske arvingene.

Omtale fra forlaget

Troy Phelan er en av USAs rikeste menn. Han er eksentrisk og sky, sitter i rullestol og vil mest av alt dø så fort som mulig. Rundt ham sirkler arvingene – ekskoner, barn, svigerbarn og barnebarn – som gribber. Den dagen testamentet blir lest opp, slår det ned som en bombe. De håpefulle arvingene raser. Phelan har etterlatt hele sin formue til en ukjent datter. Til Rachel som bor og arbeider langt inne i den brasilianske regnskogen. Eksakt hvor er det ingen som vet. Ikke engang Phelans advokater.
Det blir Nate O’Riley, advokatfirmaets sorte får, som får det vanskelige oppdraget å finne Rachel. Nate har vært ute en stormnatt før. Han har levd et hardt liv i altfor lang tid, og vet at oppdraget er farefullt. Men møtet med jungelen og Rachel blir langt mer dramatisk enn han hadde forestilt seg. Og hjemme forbereder Phelan-familien og en hær av advokater et blodig angrep. De vil på ingen måte godta Troy Phelans siste vilje …

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s