I morgen skal vi til Mo Terrasse for å godkjenne (tirsdag, 1. november 2016)

Mandag, 31. oktober 2016

I dag avslutter vi budrundene på de tingene vi har lagt ut for salg. Det har vært mye å følge opp, og nye bud har stadig slått de gamle, selv om det ikke har vært interesse for alle tingene våre.

Nå er det bare to dager til vi skal bort til Mo Terrasse for å godkjenne at alt det vi har bestilt, er på plass, og om ytterligere ni dager er leiligheten vår. Vi har vært inne og vandret rundt for noen dager siden. Døra sto oppe, og vi ble ikke hindret i å kikke.

Alt er svært moderne. Digre vindusflater fra gulv til tak og lyse farger, farger vi selv har valgt. Velutstyrt kjøkken med kjøkkenøy med sitteplass for to slik at vi.

Vi flytter inn mandag den fjortende november, men allerede fredag den ellevte kommer nytt fryseskap og et ekstra kjøleskap som skal plasseres i hver sin bod og litt senere på dagen kommer ny sofa med sofabord på plass.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s