Forhåndsinspeksjonen er utført (torsdag, 3. november 2016)

Torsdag, 3. november 2016

Så er jeg i gang igjen eller astmabronkitten er. Den har kommet på besøk for n’te gang i år, så nå tar jeg det med ro slik at den ikke utvikler seg til lungebetennelse slik den noen ganger gjør. Jeg merket angrepet for et par dager siden, og nå to dager senere er den i full gang rundt i pustemaskineriet mitt. Heldigvis har vi gjort unna mesteparten av forarbeidet til flyttingen. Noe er selvfølgelig igjen, men om noen dager er tilstanden min sikkert forandret til det bedre. Håper jeg.

 

Onsdag, 2. november 2016

En heftig dag. Klokka halv ti fikk vi telefon fra de byggansvarlige om at de sto og ventet på oss i leiligheten. Halv ti? Vi hadde jo avtale klokka ti, men hvor var brevet som sa at avtalen var klokka ti? Skitt au, vi fikk bare komme oss av gårde.

Vi fikk én time sammen med leverandørsiden og god gjennomgang. Vi skulle hatt to timer. Det var avtalen. Men etterpå fikk vi holde på alene så lenge vi ville. Kjøkkenet var ikke klart og flere steder var det merker som skulle overmales. Noen små elektriske mangler ble notert og til slutt var listen på over to sider. Alt dette skal være ordnet før vi overtar leiligheten den ellevte november.

Etter lunsj kjørte vi til Drammen og deretter til Slependen for å se på rekvisita til badet. Da vi endelig var hjemme hadde vi med oss nyinnkjøpt stativ for håndkle, krok til håndhåndkle og mer kunnskap om hva vi kanskje anskaffer seinere. Og i morgen er vi i gang igjen med pakking.

I går kjøpte vi flybilletter til Gran Canaria. Denne gangen med Ryan Air. Vi reiser syvende januar og kommer hjem tjuesjuende mars. Alt fikk vi for knapt fire tusen kroner. Det er synd for østfoldingene som mistet flyplassen sin, men som jeg har lest «den enes død gir den andre brød».

2016-11-03-stua-i-leiligheten

Dette bildet ble tatt for fire dager siden, før inspeksjonen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s