Shorts og T-skjorte, sengetøyvask og handlerunde, Sander og Markus, Tatovøren i Auschwitz (tirsdag 11.juni 2024)

tirsdag 11. juni 2024

Været har endret seg igjen, og shortsen og t-skjorta ble igjen plukket fram før jeg klargjorde frokosten. Inger Johanne har fått en ny medisin hos vår nye fastlege så jeg plasserte den foran henne på spisebordet. Hun trenger litt ekstra service sånn som bevegelseshemmingen hennes er.

Etter frokosten var det tid for sengetøyvask og handlerunde. Først til Furu-Egg for å kjøpe egg, så til THansen for å hente noe for Isabelle før jeg avsluttet med Holdbart der jeg kjøpte hvalnøtter.                                                                                                                                       


EM friidrett i Roma fortsetter. Vi har spesielt fokus på ti-kamp der vi har to enere med. Sander Skotheim og Markus Rooth. Mens stavhoppingen gikk nesten skeis for Skotheim, gjorde Rooth det bedre. Alt mens vi spiste lunch. Men klokka åtte fikk vi skademeldingen fra Rooth. Dessverre.

Etter lunsj gikk turen til nærbutikken med ryggsekk på ryggen, og der i butikken fikk jeg alt jeg trengte til middag. Inger Johanne hadde ønsker som jeg gjerne vil sørge for.

Før vi la oss, fikk vi med oss femtenhundremeteren til ti-kjemperne der Skotheim fikk sølv. Supert, etter min mening, men den femte sølvmedaljen etter Skotheim sin. Da gleder vi oss til OL i Paris.


Jeg leste denne boka i 2021,

og den gjorde så sterkt inntrykk på meg at jeg valgte å lese enda en bok av den samme forfatteren, og til slutt en tredje.

Tatovøren i Auschwitz av Heather Morris (bokelskere.no)

Den virkelige tatovøren i Auschwitz. | Aftenposten Innsikt


Minner:

Jeg er for at vi tar imot så mange flyktninger som vi har kapasitet til å ta imot (27. september 2012) | vestfoldingen


Dagens bilder:

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar