Dagen i dag og «Orkidéens hemmelighet» av Lucinda Riley.

onsdag 14. februar 2024


Dagen i dag.

Klokka er halv åtte og Sol Angelica er snart påkledd og klar for frokost. Deretter er det barnehagen for henne og legebesøk for Inger Johanne.

Klokka er ni, og jeg er tilbake etter å ha levert Sol Angelica i barnehagen.

Klokka 0940 har Inger Johanne time hos legen. Legen har nå sendt purring til Rikshospitalet på Inger Johannes operasjon, så nå er det bare å håpe.

Været? To minusgrader og tett dis.

Klokka har passert tolv og nå kom sola.

Klokka er snart halv tre på dagen, og jeg har lagt fra meg «Orkideens Hemmelighet» av Lucinda Riley. Jeg har som mange andre, lest «De Syv Søstre», og tenker på at denne damen som nå har gått over til den andre siden, har hatt en fantastisk fantasi og valgt å virkelig sette seg inn i stoffet hun skriver om. Tusen takk til Lucinda Riley.

Klokka syv på kvelden kom Oddvar med reker som skal serveres i morgen.


Minner

fra KNM ALTA i perioden 1968.


Dagens bilder:

Nå har Sol Angelica forlatt oss, men hun kommer nok snart igjen
Sola har kommet og Modalveien er brøytet.
Varmegrader gitt!

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Uncategorized og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar