Utdrag fra dagboken min (fredag 5.januar 2024)

fredag 5. januar 2024

I dag er det kaldt ute, tretten og en halv grad klokka ni. Dermed må mange holde seg inne på grunn av helsa. Så også jeg. Grensen er satt til ti kuldegrader, mener legen min. Men det er bare åtte uker til våren, sa en jeg snakket med her om dagen, så da er det bare en overgang. Som reven sa da han ble flådd.

I går hadde vi ukas siste bytur, og etter å ha levert Inger Johanne hos tannlegen, tok jeg beina fatt ned til Specsavers for å rette opp brillene mine. Så en tur inn til Hvaltorvet for å se på vinterskotøy. Dog uten å kjøpe siden mine vintersko av typen Ecco fortsatt holder koken, og vinterstøvlene som jeg kjøpte på Svalbard for noen år siden, kan selvfølgelig også brukes. De er ikke mye brukt.

Etter Hvaltorvet gikk turen tilbake til Hvalens tannlegehus for å sjekke om det nærmet seg ferdigstilling for Inger Johanne, men den gang ei. Tannlegen hadde vært forsinket, så jeg fikk anbefaling om å ta meg en ny bytur. Denne gangen gikk vandreturen til Norlis bokhandel i Storgata der jeg fant boka «Palestina, Israels ran, vårt svik» av Odd Karsten Tveit. En bok for vår tid, tenkte jeg og tok med meg den til kassa sammen med Ludo som Sol ifølge moren, er klar for.

Akkurat nå klokka tolv skinner sola og får snøkrystallen til skinne, og da avslutter jeg med å si:

Nyt dagen der du er.

Hilsen Inger Johanne og Terje


Gårsdagens bilder:


Dagens bilder:


Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar