I går gikk turen til Strömstad.

tirsdag 9. mai 2023

I går gikk turen til Strömstad

med Fjordline. Hvorfor Fjordline, spør noen. Og jeg svarer: rett og slett fordi tidspunktet passer oss best. Og at båten nå er registrert i Norge med norsk mannskap, er også bra.

Men hovedårsaken

til at vi tok turen til Strömstad før syttende mai, var selvfølgelig at vår- og sommerantrekket skulle fornyes. Lenge siden sist.

Hvorfor handle klær i Strömstad,

spør noen, og jeg kunne jo svart «hvorfor ikke?»

Men svaret mitt er. Her får vi «service, service og service».

Her slipper vi selv å finne fram. Her får vi hjelp. Her henter de fram klærne i stedet for at vi må finne fram selv. Og skal vi måtte gjøre justeringer, gjør de det her, uten ekstra utgifter. Og buksene mine ble forandret mens vi ventet. Det er dette vi kaller service.

Etter Petersons Kläder

fortsatte vi til Systembolaget i byen og deretter til Nordby Shopping Center for å handle matvarer, der vi opplever et utvalg som vi ikke finner tilsvarende til i Norge og det meste er også noe rimeligere.

Til slutt

gikk turen til Våler kirke der graven til svigermor og svigerfar ligger, og nå er blomsten på plass. Vi rakk også en stans ved Sem kirke der mor, far og tante ligger i samme grav. Der er det Kreftforeningen som har ansvaret for sommerplantingen siden tante testamenterte sine verdier til dem.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s