Dette skjedde i dag.

onsdag 10. mai 2023

Takk for besøket, Sol Angelica,

og ha en fin barnehagedag. Det er alltid fint å få overnattingsbesøk av deg og hyggelig å hente og levere i barnehagen.

I dag

har vi tint og ryddet opp i fryseskapet. Dette må til en gang iblant ellers blir skapet bare fullt av is. Og plutselig oppdaget vi at vi har matvarer som vi ikke visste at vi hadde.

I går kveld

ble vi sittende å se på kvalifiseringen til Eurovision Song Contest selv om sangene ikke akkurat er innenfor vårt favorittområde, men vi føler at vi må følge med, og det var jo morsomt at den norske melodien gikk videre.

Helsemessig

er det som det er og ikke som det var. Inger Johanne venter på MR av hodet og deretter time hos nevrolog for å finne ut om det er mulig å gjøre noe med balansen. Vi får bare erkjenne at vi har blitt eldre og får sånne «eldreskavanker».

Jeg har fått problemer med fingrene som smerter i de fleste ledd. «Slitasje» sier legen. «Yrkesrelatert», sier han, og jeg tenker på tiden i marinen da vi satt og skrev på det tunge skrivemaskintastaturet i timevis og deretter tastaturet på dechiffreringsmaskinen Adonis.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s