Er det mulig?

fredag 5. mai 2023

Arbeiderpartiets ledelse er valgt.

Med akklamasjon. Så nå er det bare å sette i gang med jobben som skal gi gode fylkeslag og godt stortingsvalg om to år. Og i dag er det siste dag av landsmøtet.

Men har sosialdemokratiet egentlig noe for seg, er det noen som spør.

Sikkert også stortingsmannen Bård Hoksrud fra Telemark som slapp til i NRK i dag tidlig. I den kanalen Frp og Høyre kaller Arbeidernes Riks Kringkasting.

Temaet i dag var vedtaket som ble gjort av landsmøtet om å redusere bruken av private klinikker som henter sine leger fra offentlige sykehus.

Om dette har jeg en liten historie som jeg henter fra en venn som var misfornøyd med behandlingen han fikk av legen på sitt offentlige sykehus. Han bestilte derfor time ved en privatklinikk der han møtte den samme legen som fikk årslønnen sin fra det offentlige sykehuset.

Og da tenker jeg:

Er det mulig

for leger å jobbe for to organisasjoner som konkurrerer med hverandre? For det er slik det er. De private klinikkene konkurrerer med de offentlige sykehusene om den samme arbeidskraften.

Dette høres ganske vilt ut for meg, men tydeligvis ikke for Hoksrud.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s