Det er lørdag, og vi fortsetter å pleie oss selv.

lørdag 22. april 2023

Det er lørdag, og vi fortsetter å pleie oss selv.

Inger Johanne hører fortsatt noe dårlig og oljer øregangene sine som en forberedelse til rensing av øregangene sånn at hun får forbedret hørselen. Dette er et ledd i å finne ut hvorfor balansen hennes har blitt så dårlig. Det rareste er egentlig at den, balansen hennes, har blitt dårligere etter at vi kom hjem. På Gran Canaria var den et lite problem. Legen har i tillegg sendt henvisning til nevrolog som kanskje finner ut mer.

Jeg for min del fortsetter med antibiotikabehandlingen for å fjerne lungebetennelsen, og er i gang med den femte dagen uten at jeg har blitt helt bra, men bedre. Så det «håp i hengende snøre».


Endelig

ser det ut til at Utøya-generasjonen kommer inn i ledelsen i Arbeiderpartiet. Partiet trenger fornyelse, ser det ut til.

Tonje Brenna har lyst til å bli Ap-nestleder – kan bli første fra Utøya-generasjonen i partitoppen – Vårt Land (vl.no)


Krf-nestoren

Bollestad vil at alle foreldre selv skal bestemme og staten skal betale. Mener Bollestad. Og der er hun sikkert enig med Listhaug.

Familienes valgfrihet er verdt å kjempe for – Kristelig Folkeparti (krf.no)


vil ikke Sveits lenger bidra med ammunisjon til Ukraina, akkurat som deler av Rødt i Norge som helst vil prate med Putin for at han skal bidra med fred.

Sveits vil fortsatt stå som nøytrale, og dermed trekke seg fra europeisk samarbeid for å hjelpe Ukraina i sitt forsvar mot Russland. Problemet er at det de som produserer den ammunisjonen Ukraina trenger for å forsvare seg mot droneangrep.

Sveits nekter å sende mer ammunisjon til Ukraina (msn.com)


Bilder fra i dag formiddag:

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s