I går feiret vi Inger Johanne.

fredag 21. april 2023

I går feiret vi Inger Johanne,

Sol Angelica, Inger Johanne og jeg. Planen var å feire med fleskepannekaker og «gafler», men Sol Angelica ville det annerledes. Hun mente at bursdager må feires med bløtkake, og da ble det sånn. Dermed satte «husbakerne» i gang og resultatet ble rikt pyntet av den yngste.

Mat er nødvendig for at hodet skal fungere.

I dag overhørte jeg en kort debatt mellom to politikere, en fra høyre og en fra arbeiderpartiet. Den ene ville ha mat servert i skolen, mens den andre mente at disse pengene måtte brukes til undervisning, og da tenkte jeg tilbake på en diskusjon for mange år siden. Da gjaldt det u-hjelp og viktigheten av at skolebarn ikke lærte en dritt uten at de fikk mat. Dette gjelder altså også i Norge.

Stakkars milliardærer.

I diskusjonsprogrammet «Debatten» i går fikk vi orientering fra to milliardærer om hvorfor de har reist til Sveits. Samtidig hører vi at det stadig investeres mer i kroner av nordmenn i Norge. Vi hører også fra andre norske milliardærer at de ikke har noen idé om å flytte til Sveits. Så kanskje det er media som får noen til å flytte?

Heldigvis gikk streiken raskt over.

Det er godt at forhandlerne fra LO og NHO har et profesjonelt forhold til det de holder på med. Dermed var det enkelt å ha en viss dialog tross streiken. Og dermed løste det hele seg til fordel for de lavest lønnede.

En av bakerne i full aksjon.
Og resultatet.
Hva sa Sol Angelica her?

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s