Vi fortsetter med helsebehandlingen vår.

tirsdag 18. april 2023

Og vi fortsetter med helsebehandlingen

som startet da vi kom hjem fra Gran Canaria. I dag har vi begge vært hos fastlegen. Inger Johanne får etter hvert renset ørene sånn at hun hører bedre og deretter til nevrolog for å sjekke balansen. Jeg har fått lungebetennelse og antibiotika.


Den store streiken vi har nå,

kan vi takke de enormt høye eierutbyttene, lederlønningene og bonusene, hører jeg i NRK Nyheter. De har forsynt seg godt, de som eier bedriftene og deres ledere, og satt i gang prosessen med forventninger hos øvrige lønnsmottagere.

Men så snart staten mener at de trenger flere inntekter i form av skatter, protesterer de høylytt (laksebedriftene) eller så reiser ut av landet med pengene sine.

Da er det ikke lett for myndighetene å snakke om å dra lasset sammen, fordi verden plutselig ser litt annerledes ut.

NHO-sjefen: – Høye lederlønninger og millionbonuser hadde en pris | ABC Nyheter


«Mobbekommunen» Drangedal til Høyesterett.

En skoleelev i den mange ganger omtalte «mobbekommunen» Drangedal vant sin sak mot kommunen som hun mente gjorde lite for henne mens hun ble mobbet gjennom mange år. Først vant hun og ble tilkjent erstatning. Deretter anket kommunen og vant ankesaken, men nå blir det ankeutvalget i Høyesterett som skal uttale seg. Dette blir spennende, men har man barn i skolealder, bør man i hvert fall unngå å flytte til denne kommunen. For denne kommunen ser ikke ut til å ville forstå. Bare les her:

Oppgjør med Drangedal (dagbladet.no)

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s