Nå har vi vært hjemme i tre uker.

mandag 10. april 2023

Nå har vi vært hjemme i tre uker,

og vi har begge hatt problemer med helsa siden vi kom hjem. Dette kalde og fuktige været er ikke ideelt for noen av oss. Vi vet jo det, men familie og venner er her, mens det gode og helsebringende været er på Gran Canaria.

Akkurat nå ligger Inger Johanne og sover for å forsøke å bli uthvilt. Hun har tette ører, er forkjølet og har dårlig balanse uten at vi vet hvorfor. Så når vi er ute, må jeg være en støtte slik at hun ikke mister balansen helt og faller.

For meg er pusten det verste. Jeg merker jo astmaproblemene på Gran Canaria også, men ikke i den grad som jeg opplever her hjemme.

Vi har måttet si fra oss pass av Sol Angelica kommende uke, noe som er et lyspunkt i uka, men formen vår kommer forhåpentligvis raskt tilbake.

Vi har begge vært hos legen vår og gjort grundige legeundersøkelser, og ikke fått noen konkrete kommentarer, så da er vel det meste på stell.

Det som er igjen nå er at Inger Johanne må få en nevrologisk undersøkelse på grunn av balansen, og jeg skal til røntgenundersøkelse av lungene og til LHL-klinikken for den årlige sjekk av hovedpulsåra som utvider seg.

Så er det tannimplantater på gang. To stykker og en tann på stift, så da blir det bra. Ferdigstillelse i august eller september.

Og til slutt er det den årlige astmakontrollen til høsten før vi kan ta turen sydover igjen, men det er vi ikke helt sikre på.

Sånn er det å bli eldre.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s