Uten «vondter» er ikke livet verdt å leve.

lørdag 8. april 2023

Uten «vondter» er ikke livet verdt å leve,

har jeg hørt. Det er da vi kjenner at vi lever. Sies det. Og dette er viktig for oss som har oppnådd en alder som er grei, selv om vi gjerne ønsker å leve mye lenger. Men alt avhenger av hvor friske vi er. Så får vi heller tåle disse «vondtene» som kommer uten varsel.

Akkurat nå ser jeg på «Avisrunden» på TV2 der de som prater sammen som regel er tjue år yngre enn oss. Men dette er jo ganske så riktig. Det er de som er i arbeidsfør alder og bidrar til at vi kan ha det så godt som vi har det. Vi som for lengst har passert oppnådd alderspensjon bør kanskje oppføre oss som besteforeldre. Det er de som jobber og deres skattebidrag som gir oss greie pensjoner. Og takk for det.

Et bilde av Isabelle og meg for mange år siden. I morgen er vi invitert til bespisning hos henne.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s