Jeg støtter Putin, sier Välbe.

tirsdag 4. april 2023

Välbe om sin støtte til Putin: – Jeg har aldri angret på det (msn.com)

Jeg støtter Putin

fordi han støtter Russland og russere, sier Välbe. Og jeg tenker: «Det å tenke kun på ditt eget land og din statsleder, er da ganske nasjonalistisk?» Og hvordan det kan ende, ser vi jo når vi tenker på Hitler-Tyskland og siste verdenskrig.

Også i Norge

har vi mennesker med sånne tanker. Først Norge og nordmenn. Først må vi sørge for egen energi. Først må vi tenke på egne syke og gamle.

Går vi enda lenger,

hører vi fra flere kommuner på Vestlandet når det gjelder laksemilliardene. Overskuddene må først gå til egen bosetting eller kommune. Den nasjonale felleskassa må finne andre kilder.

I Norge

er vi jo kjent for å heie på idrettsdeltagere fra andre nasjoner. Der er det helt greit å tenke på andre, og sånn burde det vel være også innenfor andre områder. Da ville vi ikke fått en angrepskrig sånn som den vi nå har fått i Ukraina der russerne bare tenker nasjonalistisk.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s