Jeg liker ikke å bli lurt.

torsdag 6. april 2023

Jeg liker ikke å bli lurt.

I disse dager spruter apotekkjeden Boots ut feil informasjon på TV om solkremer. De vil at du skal kaste all gammel solkrem og kjøpe ny, fordi de da tjener mer penger, mens du taper penger.

Helt unødvendig, tror jeg.

I informasjon om solkremer fra NIVEA leser jeg at all solkrem holder minst tredve måneder. Etter at du har åpnet den, holder den minst ett år.

Et annet sted leser jeg at den er helt grei så lenge den ikke lukter harskt. Den solkremen vi brukte på Gran Canaria i år, ble åpnet for over tre år siden og fungerte like greit som sist vi brukte den.

Så min anbefaling er at du ikke kaster den gamle solkremen før du selv har testet den ut. Alt annet er bortkastede penger. Mener jeg.

Så kan Boots fortsette å lure alle som vil bli lurt. Men jeg liker ikke å bli lurt.

Her i Sandefjord i dag er solkrem med solfaktor ikke nødvendig. I alle fall ikke i dag. Bare se bildene.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s