Da er jeg ferdig med oppvasken.

søndag 19. februar 2023

Klokka er nå ti over syv om morgenen her sør på Gran Canaria, og jeg er ferdig med oppvasken fra i går.

Hvorfor så tidlig på morgenen, spør du kanskje.

Svaret er at jeg våknet. Oppvaskmaskinen sluttet å fungere i går, her i leiligheten som vi leier i Bungalows El Caserio, bungalow nummer tjueen som både koster mye penger og skulle være veldig godt utstyrt. Etter det vi har hørt. Og det er nok sant, bare alt var i orden. Og det gjør altså ikke oppvaskmaskinen.

Det gjorde heller ikke dusjen da vi kom. Eller avrenningen. Sluket både i servant og dusj var tett. Så tett at vi måtte få spesialister til å åpne det hele. Vaktmesteren forsøkte, men ga opp, så da etter et par døgns tid kom disse spesialistene. Så nå håper vi at alt er i orden. Vi har ennå ikke brukt dusjen etter reparasjonen.

Men det første vi klaget på var den flotte sofaen. Altså flott på bildet. Det syntes vi, og det gjør også eierne. Men putene sitter ikke fast. De skal egentlig det, men fordi det som skal holde dem på plass, ikke fungerer, sklir de fremover, noe som betyr at vi sånn omtrent hver annen time må ta dem opp og skyve dem tilbake på plass før vi kan sette oss igjen.

Eiernes reaksjon, da vi klaget, var «de er som på bildet» og dett var dett. Jeg forklarte at det er ganske strevsomt å hele tiden ordne med disse puten for å unngå å sitte på jernstativet under. Og det er ikke spesielt godt. Det fikk jeg ikke svar på, så da ga vi blaffen. Vi skal jo ikke bo her hele livet.

Så nå venter vi bare på å komme gjennom med klagen på oppvaskmaskinen. Vi har chat’et med dem fram og tilbake, men de vil ikke forstå hva som er problemet. Nå har jeg gått videre til reklamasjonssystemet til airbnb, det fungerte godt når det gjelder dusjen, så da får vi håpe at det fungerer denne gangen også.

Altså det er eierne som er et firma og deres ansatte som ikke er av den beste kvaliteten. Når vi reklamerer til airbnb, får vi god oppfølging, og de presser igjen på eierne.

I alle fall. Nå er oppvasken i orden. Og i dag er det skiskyting på NRK TV, og i morgen har vi planer om en tur til Vecindario der det er marked.

Ha en fin søndag der du er.

Bilde av oppvaskmaskinen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s