Vi er nå tilbake i Bungalows de Caserio.

fredag 17. februar 2023

Vi er nå tilbake i Bungalows de Caserio, der vi har bodd flere ganger før. Et sånt bungalowområde er et inngjerdet område med mange hus av typen som vi har sett i bøkene til Torbjørn Egner, de fra Kardemomme by.

Her er det ganske så trivelig og trygt, og ideelt for unger, og derfor er det mange av dem rundt oss. Det ser ut til at språk ikke er noen hindring blant unger.

I dag klarte vi endelig å ordne med Inger Johannes VIPPS etter mange gangers forsøk, og i dag fikk vi trinnvis hjelp av en servicedame fra NORDEA. Hun tok oss skritt for skritt gjennom hele programmet og plutselig var alt i orden. Enkelt og greit. Etter et halvt år uten VIPPS.

Men det som ikke går greit er vertskapet her i bungalowen. Alle bildene så fine ut, og da vi klaget over at å sitte i sofaen var som å sitte på en sofa, var som å sitte på et jernstativ overtrukket av bløtt madrasstoff, fikk vi som svar at det var som på bildet.

Og da vi dusjet, vasset vi i flere centimeters vann, og det samme med servanten. Det gikk mange minutter før vannet renner ut, og da ligger rester av det skitne igjen langs kantene.

Det er viktig å nevne at utleieren ikke er private mennesker, men et firma.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s