Jeg gikk langs playaen, og det funket, som jeg trodde. Med bilder fra turen.

tirsdag 1. november 2022

Gårsdagens tur for meg, gikk langs playaen, mens Inger Johanne la seg ved bassenget, og det stemte, det jeg trodde. I alle fall foreløpig.

Mens jeg gikk, lettet irritasjonen i lungene, og etter halvannen times gange, tok jeg et sjøbad for å kjøle meg ned før jeg gikk opp til bungalow-området der vi bor.

Da Inger Johanne åpnet døra inn til området, kjente jeg at det på nytt boblet i lungene. Javel, så er vi i gang igjen, tenkte jeg, men tok meg en dusj og et bad i ferskvannsbassenget før jeg gikk opp til vår bungalow.

Her er noen bilder fra turen:

Begynnelsen på turen:

Innover i ørkenen:

Et av de største RIU-hotellene:

Playa del Inglés og San Agustin:

Nesten tilbake i Playa del Inglés:

Disse fire slo jeg av en prat med. De hadde gått langs playaen fra Playa del Inglés til Faro de Maspalomas og tilbake. En tur på over tre timer. Moren bærer på en baby.

Bare minutter til jeg kaster meg ut i vannet:

Midt i bilder ser vi en grønn papegøye som koser seg med fiken, ble jeg fortalt:

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s