Ikke bare lyse utsikter, på kort sikt.

Dystre tider.

Været i formiddag var spesielt dystert, mørkt og fuktig yr, og passet godt til statsministerens tale til Arbeiderpartiets landsstyret. Han varslet om tøffere tider med mye motstand i folket. Men vi får bare holde ut, var meldingen hans.

Det samme sa statsministeren i Ukraina, mens de stadig vinner tilbake tidligere tapt terreng. Han varslet også om fortsatt tøffe tider innen de russiske soldatene var tilbake til eget land.

Og Putin lever fortsatt i sin egen verden, som Jens Stoltenberg sa på Utøya for en tid tilbake. Han ser kanskje ikke at nå svikter soldatene hans. Ikke så merkelig. De ser vel ingen grunn til at de må sloss i Ukraina.

Samtidig, innenriks i Russland, begynner det også å skje ting. Opprop har oppstått i flere byer mot det Putin har satt i gang.

Mye skal vi mene om mangt,

og mange har synspunkter på at Røkke forlater Norge. Det verste er kanskje at han viser vei for andre, og det er ikke bra investorene forsvinner. Hvor mye dette betyr, vet ikke jeg. Det verste er vel at han er tilknyttet Arbeiderpartiet.

Og britene,

vil alle se på kisten med den avdøde dronningen. Det er snålt å se dette forholdet mellom den avdøde dronningen og det britiske folk. Vi vet jo hvordan britene sliter med sin økonomi, og da på den andre siden den svært velstående kongefamilien.

En skulle tro at mange ville reagert mer på den økonomiske forskjellen, men dette gjelder tydeligvis ikke den avdøde dronningen og hennes familie.

Og til sist

litt om Utdanningsforbundet som tar ut enda flere lærere til å streike. De har bestemt seg, og går nok ikke tilbake på jobb før KS kommer med mer. KS på sin side har sagt at de ikke har noe mer å komme med. I hvert fall i år.

Sånn jeg ser det, skjer det nok ikke noe før arbeidsgiversiden lover forandring til neste år.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s