Tilskudd til privateide bedrifter?

torsdag 1. september 2022

Skal privateide bedrifter få økonomisk støtte til strømmen?

Jeg undrer meg over hvorfor eierne egentlig startet sine bedrifter, og hvor mye lønn og utbytte de har tatt ut de siste ti årene.

Hvis de har tatt ut mer enn normallønn i lønn pluss utbytte og/eller økt verdien på bedriften sin. Da kan de kanskje egentlig få lån som de kan betale med tidligere lønn/utbytte.

Har de derimot tatt ut lite lønn og ikke fått verdiøkning på bedriften sin, og ikke kan øke prisene sine. Ja, da burde de kunne få tilskudd for å beskytte ansatte medarbeidere. Selvfølgelig etter søknad.

Bakeren som jeg hørte om, kan godt lage et bedre produkt og legge på prisene. Folk er villig til å betale mer, hvis maten smaker bedre.

Jeg startet en bedrift for mange år siden. Ikke for å være snill. Men for å tjene mer penger enn normalt. I mitt tilfelle ville det ikke vært riktig å gi tilskudd i noen form, fordi jeg startet bedriften for å få mer penger i pungen min.

Dette er mine tanker.

Hilsen

https://vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s