Narkotika i Forsvaret.

Nå har tretti soldater i kongens garde måttet forlate sin jobb, fordi de har brukt narkotika i fritiden. Fritiden? Soldater har da ikke fritid. Nå er det lenge siden jeg var i forsvaret, men fritid hadde jeg aldri. Jeg hadde permisjon to ganger i løpet av femten måneder, men jeg hadde ikke fritid.

Nå har disse tidligere soldatene brukt advokat for å ikke bli sparket. Denne advokaten snakker hele tiden om soldatenes fritid og at narkotika ikke er så farlig for disse unge menneskene. Narkotika er da ikke så farlig? Hva er dette for noe tull. Noe narkotika kan lett føre til tyngre narkotika, og dessuten er det nulltoleranse for narkotika i forsvaret. Punktum finale.

Hilsen

https://vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Kommentar fra "Skriveren" og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s