Fusk og bedrag.

søndag 31. juli 2022

Se hvordan kornet står!

Jeg tror det er bygg. De siste fem åra har det vært svært så dårlig avling. Men nå i år er det praktfullt å se på.

Barnebarnet vårt er veldig opptatt av store maskiner. Og spesielt «skrutreskærn» som hun kaller den som vi snart får se her rett utenfor terrassen vår. Og da går det varsling fra oss til Hauanveien der hun bor.

Jordbæra våre

har gitt liten avling i år. Blåbæra likeså. Og det samme med bringebæra. Men jordskokken ser ut til å vokse kraftig. I alle fall i høyden.

Helsa

sliter vi fortsatt med. Begge to. Ettervirkning av coronaen, sier legen. Og det er svært forskjellig når det gjelder varighet, mente han. Så vi får bare satse på at plagene gir seg etter hvert.

Strømprisene

blir som de blir, sier statsministeren. I vinter blir energi mangelvare på hele kontinentet vårt. Og vi kan ikke sitte å si at strømmen som vi produserer, er vår, for når vi mangler strøm, må vi hente fra andre land. Vi må samarbeide i Europa for å få alt til å gå rundt. Og sånn blir det nok i mange år fremover.

Støre om strømkrisen: Kan vare i flere år – VG

Fusk og bedrag.

Og Verrett som skal gifte seg inn kongefamilien får tiltale fra en statssekretær som også er lege. Dette er en skruppelløs og farlig sjarlatan, sier han. Ikke bare lurer han penger fra syke mennesker på fusk og bedrag, men man kan risikere at godtroende mennesker med alvorlig sykdom unnlater å oppsøke lege for å få virksom behandling.

Statssekretær hardt ut mot Durek Verrett: – Umoralsk og forkastelig – VG

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s