TV2 er nok borte for alltid.

lørdag 30. juli 2022

TV2 er nok borte for alltid

for ganske mange TV-seere. Jeg har hørt at det er bortimot én million. Årsaken er uenighet eller uenigheter mellom vår leverandør og TV2 som er vår leverandørs leverandør.

Nå etter mange måneder uten denne reklamekanalen som faktisk får statsstøtte, har vi blitt vant med å bruke andre kanaler for å få det vi vil ha. For meg er det nyheter. Nå bruker jeg internett, NRK og BBC World News. Men noen ganger husker jeg TV2 Nyhetskanalen som for oss eksisterte i gamle dager.

Og mye hjelper

mot coronasmitten, leser jeg. I alle fall i henhold til vår prinsesses kommende mann. Han selger medaljonger som hjelper mot dette.

Durek Verrett hevder medaljong hjalp mot corona | ABC Nyheter

Alt blir stadig dyrere.

Vi hører mest om strømprisene siden de varierer så mye over hele landet. I nord er den nesten gratis og her sør i landet er den uvant dyr.

Frp satser på å få flere stemmer ved å klage på drivstoffprisene, mens andre snakker om økte lånerenter og høyere priser på mat.

Vi har hørt at Tyskland forbereder seg på en vinter med nedsatt innetemperatur, fordi de ikke har nok gass og strøm. Samtidig vil mange at vi skal stanse eksporten av strøm, fordi de tror at vi kan spare strømmen vår til vinteren og slik at prisene ikke fortsetter å stige. Så spørsmålet er vel om vi skal tenke på alle eller bare på oss selv.

 Norsk Industri ber om handlingsregel for krafteksporten | ABC Nyheter

Hilsen

Terje i https://vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s