Er flyselskapet Norwegian egentlig et norsk selskap?

Mandag 9. november 2020

I dag hører vi

at Norwegian risikerer konkurs, og derfor mener selskapets ledelse at staten bør bidra, og staten må da hente penger fra sparebøssa vår, slik jeg forstår det.

Eierne er jo nå hovedsakelig kapitalsterke utenlandske leasingselskaper som uansett klarer seg godt, så ønsker disse å holde flyene sine aktive, bør de vel selv sørge for at Norwegian ikke går konkurs, et selskap som nå bare er norsk i navnet.

I dag våknet vi

til null grader, tåke og med en luft det var vanskelig å puste i. Og etter frokost ringte mor og fortalte at tv’en hennes hadde sviktet, så jeg valgte bilen som fremkomstmiddel opp til henne. Etter en times tid og en telefonsamtale med Telenor, løste saken seg, så nå har hun sitt kjære tv-apparat tilbake, og jeg fikk spist lunsj sammen med min kjære Inger Johanne, før turen gikk ned til minilager-rommet vårt med to av uteplantene som vi tror overleverer vinteren i mørket.

Og i ettermiddag

fikk vi den fantastiske nyheten fra Pfizer om at de har en vaksine ganske så klar, noe som kan bety av nitti prosent av de vaksinerte vil være beskyttet mot Covid-19. De sier selv at vaksinen kan være på markedet i løpet av november.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2020/10/21/195713891/ny-coronavaksine-kan-vaere-bare-uker-unna-i-norge

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s