Donald Trump er ferdig som president i USA

Lørdag 7. november 2020

Donald Trump er ferdig som president i USA

og Joe Biden overtar med Kamala Harris som visepresident. Endelig er USA tilbake som det landet vi alle har respektert og vært avhengig av.

En ny tid

for USA kommer, men jobben blir hard for de to som skal overta. De skal ha med seg, ikke bare egne velgere, men også dem som helst ville ha Donald Trump gjenvalgt.

Samtidig fortsetter

den utgående presidenten å hevde at han er den rette til å fortsette presidentgjerningen. Alt innimellom golfslagene på sin egen private golfbane.

Her hjemme

blir Joe Biden gratulert av de fleste, inkludert Christian Tybring-Gjedde som foreslo Trump til Nobels Fredspris. Men gamlelederen av Frp, Carl I. Hagen, vil vente med gratulasjonene.

Vi for vår del,

har feiret barnebarnet vårt med to-årsdagen enda en gang, og i morgen er det på’n igjen, da med den yngre delen av familien til stede. Men da er ikke vi der, men i tankene er vi med.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s