Da ser det ut som om alt tullet i USA er over

Fredag 6. november 2020

Da ser det ut som om alt tullet i USA er over

og at Joe Biden blir den nye amerikanske presidenten. Det er TV2 som melder dette, og vi håper at dette er sant.

Dette kapitlet med Trump har vært skadelig og farlig, ikke bare for USA, men også for resten av verden.

En annen historie er at Kamala Harris blir USAs første kvinnelige visepresident. Ikke bare er hun kvinne, men hun er også farget, noe mange har ventet på. Ikke bare er hun farget. Hennes foreldre er innvandrere fra India og Jamaica.

Les også denne artikkelen: https://www.tv2.no/nyheter/11761152/?fbclid=IwAR0iW5gnolEucDUDvTQch_Eee5z2NB-1DkRaJBtgJQVhwDTtRpH5fe_w_D4

Her hos oss

har vi hatt en sensommerdag med vafler på terrassen. I alle fall jeg sovnet og var ganske borte i over en time der i sola.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar